U Krbu 45/521, 108 00 Praha 10 – Malešice

Maturitní zkoušky 2019 / 2020

MATURITY PODZIM 2020 – PŘIHLAŠOVÁNÍ

Informace pro zájemce, kteří se chtějí přihlásit na podzimní termín maturitních zkoušek:
1. Napsat mail na sekretariat@souukrbu.cz – uvést jméno, příjmení, školní rok, ve kterém bylo ukončeno studium, třídu.
2. Dále bude vše řešeno elektronicky – každý bude kontaktován zástupkyní ředitelky Ing. Soukupovou.

 

 

Příloha - Čestné prohlášení pro vstup do školy ke stažení


 

Žádáme opakující maturanty, aby se přihlásili do VÝSLEDKOVÉHO PORTÁLU ŽÁKA na webu Cermatu.
K přihlášení jsou potřeba údaje z VÝPISU Z PŘIHLÁŠKY ŽÁKA.

https://vpz.cermat.cz/Info/Uvod.aspx

Harmonogram maturitních zkoušek jaro 2020

 
 

Odevzdání přehledu četby vyučujícímu LEV: do 31. března 2020

Uzavření známek za 2. pololetí: 7. května 2020 (16:00 hodin)

Pedagogická rada: 26. května 2020 (7:30 hodin)

Vydávání vysvědčení za poslední ročník: 1. - 2. června 2020

 

Společná část maturitní zkoušky

 
 

Profilová část maturitní zkoušky

Písemná část:

9. června 2020             obor Podnikání 8:00 Účetnictví

Praktická část:

4. a 5. června 2020      obor Gastronomie i obor Podnikání        

Ústní část:

17. - 23. června 2020    dle harmonogramu

 

Informace k maturitním zkouškám

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Slavnostní předávání maturitních vysvědčení

 místo a čas budou upřesněny

Odevzdání seznamu literatury

Podmínky výběru četby do seznamu jsou uvedeny ve školním seznamu četby – viz Okruhy k maturitě.
Formulář k dispozici zde.

Očíslovaný seznam literárních děl – zde.

 

Obsah maturitní zkoušky

Obor vzdělání s maturitní zkouškou 65-41-L/01 Gastronomie

Společná část

  • Český jazyk a literatura
  • Cizí jazyk nebo Matematika

Profilová část

  • Teoretická zkouška z ekonomických předmětů (Ekonomika, Evidence hospodaření, Management, Marketing služeb) – ústní forma
  • Teoretická zkouška z odborných předmětů (Výroba pokrmů, Technika odbytu, Nauka o výživě) – ústní forma
  • Praktická zkouška z odborných předmětů (Provoz v gastronomii, Výroba a odbyt v gastronomii)

Nabídka nepovinných zkoušek – profilová část

  • Anglický jazyk – ústní forma
  • Německý jazyk – ústní forma
  • Matematika – písemná forma

Obor vzdělání s maturitní zkouškou 64-41-L/51 Podnikání

Společná část

  • Český jazyk a literatura
  • Cizí jazyk nebo Matematika

Profilová část

  • Teoretická zkouška z ekonomických předmětů (Ekonomika, Management a marketing) – ústní forma
  • Účetnictví – písemná forma
  • Praktická zkouška z odborných předmětů (Podnikání v gastronomii, Učební praxe)

Nabídka nepovinných zkoušek – profilová část

  • Anglický jazyk – ústní forma
  • Německý jazyk – ústní forma
  • Matematika – písemná forma

Okruhy učiva pro přípravu k maturitní zkoušce

Obor vzdělání s maturitní zkouškou 65-41-L/01 Gastronomie

Obor vzdělání s maturitní zkouškou 64-41-L/51 Podnikání